Investeringen MavaWe B.V.

Wij zijn MavaWe, wij staan voor duurzaam investeren in ondernemingen met als doel een succesvolle groei te realiseren! 

Dit doen wij met een professioneel, persoonlijk en actief betrokken team die alle kneepjes van het vak verstaan.

Hieronder zetten we enkele van deze ondernemingen in de schijnwerpers: 

My Pup:

MyPup is opgericht in 2014 door Luke van der Wardt, Martijn van Schaveren en Dennis van der Berg. Inmiddels is MyPup in heel Nederland actief in grote en kleinere steden en internationaal in Londen, Berlijn, München en Dublin. Met een team van 25 medewerkers timmeren ze hard aan de weg vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam.

MyPup is samen met hun klanten op weg naar schone en veilige steden. Vandaag en in de toekomst. De missie is om zoveel mogelijke logistieke uitdagingen op een duurzame en slimme manier op te lossen.

Consolideren op één plek in de stad

Wist-je-dat er gemiddeld tot zo’n 60 bezorgvoertuigen door een buurt rijden? Met hun logistieke model brengt MyPup het aantal pakketbezorgers dat dagelijks een wijk of stad inrijdt drastisch terug, omdat ze consolideren. Ze verzamelen en sorteren eerst de pakketten op één plek, aan de rand van de stad. MyPup is de enige aanbieder die pakketten van vervoerders bezorgt. Eenmaal gesorteerd rijden de koeriers van A naar B om de pakketten te bezorgen bij de Pick Up Points (onbemande pakketpunten of -ruimtes). Zo worden er ritkilometers bespaard die andere vervoerders anders wel zouden afleggen en is er minder CO2-uitstoot.

Inmiddels zijn er meer dan 300 pick-up points te vinden bij bedrijven en in appartementencomplexen, maar ook in ziekenhuizen en universiteiten staan kluiswanden.

Voor meer info verwijzen we u graag naar de website www.my-pup.com

 

Lekker Boats:

Meindert Wolfraad, de oprichter van Lekker Boats ontdekte tijdens een reis om de wereld dat de Amsterdamse manier van leven overal aanspreekt. Je verplaatsen op je eigen voorwaarden, het heft in eigen handen nemen – of dat nu op de weg, de grachten of open zee is. De vrijheid om je op jouw manier te bewegen. Zodat zelfs de meest vrijgevochten mensen niet verstrikt raken in het dagelijkse leven.

Na het jarenlang bouwen en optimaliseren van boten hebben ze de essentie van de perfecte ervaring op het water weten te vangen: comfortabele en sfeervolle boten met de kracht van een speedboot. En door exclusief gebruik te maken van de hoogste kwaliteit aluminium, zijn ze extreem flexibel in het ontwerp en kunnen ze de meest unieke dromen waarmaken.

Van Hong Kong tot aan Miami Beach: momenteel varen er meer dan 150 LEKKER Boats over wateren wereldwijd. LEKKER stelt mensen in staat om samen betekenisvolle en blijven herinneringen te creëren met hun dierbaren.

Voor meer info verwijzen we u graag naar de website www.lekkerboats.com

 

X-Bike:

Stadscentra zijn tegenwoordig steeds moeilijker te bereiken en parkeerplaatsen zijn duur en schaars. X-Bike biedt voor huurders en werknemers een duurzaam en flexibel fietsdeel-systeem. X-Bike levert fietsen met een digitaal slot dat via een app geopend wordt. Met de X-Bike software worden virtuele parkeerzones aangelegd bij het kantoorgebouw en bijvoorbeeld het station. Fietsen die hier staan kunnen door iedereen die is aangesloten  op de app worden gebruikt. Op deze manier ontstaat een moderne last-mile vervoersoplossing.

Wat zijn de voordelen:

 • Flexibel vervoer van en naar kantoor
 • Volledig ontzorgd
  • Sleutelbeheer via app
  • Onderhoud via servicecontract
  • Meerdere gebruikers per fiets
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duurzaam
  • Vitaal

 Voor meer info verwijzen we u graag naar de website www.x.bike

 

Riddlestory:

Hoe belangrijk is het om goed personeel te vinden en te behouden binnen je onderneming? Heel belangrijk en dat is de reden dat Dexter Versluis en Elizabeth de Bruijn Riddlestory hebben opgericht. Een ondernemende moeder en zoon, die zien dat in een markt waarin goed personeel vinden en behouden alle aandacht vraagt, warme onboarding en cultuur integratie nog steeds niet of niet effectief plaatsvindt. En dit terwijl onderzoek het belang van een goede start meer en meer aantoont. Zij komen tot een uniek concept dat Storytelling (haar passie) en Gamification (zijn passie) combineert. De eerste klanten zijn direct super enthousiast en de medewerkers omarmen het. Aangevuld met Gerrit Brouwer, die eerder een succesvolle onderneming in onboarding heeft opgezet, vormen ze een team dat alle kennis in huis heeft om van dit veelbelovende concept een succesvolle onderneming te maken.

 

Voor meer info verwijzen we u graag naar de website www.riddlestory.com

 

 

 

 

 

©2020 Vastgoed van Wettum B.V. - Disclaimer Privacyverklaring