Kenmerken: Kuiperbergweg 40

De verbouwingswerkzaamheden aan de Kuiperbergweg 40 te Amsterdam zijn onlangs afgerond. U bent van harte welkom om de vernieuwde Kuiperbergweg 40 te komen bekijken. U kunt ons mailen of bellen op 035-6917574 om een bezichtiging in te plannen.

Omschrijving
Aan het best bereikbare verkeersknooppunt (A9/A2) van Amsterdam is het vrijstaande kantoorgebouw aan de Kuiperbergweg 40, in Amsterdam Zuidoost, beschikbaar voor de verhuur.

Oppervlakte
U kunt beschikken over een eigen kantoorgebouw van ca. 630 m², met zichtmogelijkheid op de snelweg A2/A9. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De ruimtes zijn geheel naar eigen wens in te delen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend! Het gebouw is gelegen in de directe omgeving van het verkeersknooppunt  A9 en de A2 (Afslag Amsterdam Arena / IKEA). Zie hiervoor ook onderstaande foto's.

Ook per openbaar vervoer is het gebouw eenvoudig te bereiken. Op loopafstand bevindt zich een bushalte die de reiziger o.a. verbindt met Amsterdam Bijlmer Arena en Station Holendrecht. Tevens bevindt metrohalte Bullewijk zich op loopafstand.

Parkeren
Rondom het gebouw is op eigen (afsluitbaar) terrein een ruime parkeervoorziening (ca. 20 parkeerplaatsen) aanwezig. 

Verhuur
Voor dit object wordt geopteerd voor belaste verhuur.

Wilt u alvast binnen kijken? Bekijk dan hieronder het filmpje!

 Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.

?

©2018 Vastgoed van Wettum B.V. - Disclaimer Privacyverklaring

webdesign: scriptus