Kenmerken: Kantoorruimte/praktijkruimte in Bedrijvencentrum Haren - Nieuwe stationsweg 9 Haren

Alle kantoorunits zijn op dit moment verhuurd!

Omschrijving

‘Bedrijvencentrum Haren’ is gevestigd aan de Nieuwe Stationsweg 9 in Haren. Het bedrijvencentrum faciliteert kantoor-, praktijk- en werkruimten voor diverse gebruikers en ligt direct gelegen aan het NS-station Haren.

Op stationslocatie Nieuwe Stationsweg 9 te Haren zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar. Het betreft een goed onderhouden kantoorgebouw met uitstekende (nieuwe) parkeerfaciliteiten, gelegen direct tegenover het NS-station van Haren. Tevens is het kantoorgebouw onlangs opgefrist. Onder andere de gevel is gereinigd alsmede geschilderd.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer via het NS-station Haren. Het gebouw is direct aan het NS-station gelegen. Binnen 7 minuten bent u al op Groningen Centraal Station.
Per auto is het gebouw zeer goed te bereiken via de A-28.

Voorzieningen
Onlangs zijn de algemene ruimtes in het bedrijvencentrum volledig opgeknapt. Zo is er een nieuwe laminaatvloer gelegd, zijn de muren weer fris geschilderd en ligt er nieuwe vloerbedekking in de vergaderruimte.

Het centrum beschikt over alle gemakken om direct aan de slag te gaan! Zo beschikt het gebouw over een zeer ruime parkeergelegenheid en internet is beschikbaar via zowel kabel als glasvezelaansluiting. Bovendien is het centrum voorzien van een algemene vergaderruimte. Eveneens is er een doucheruimte aanwezig in het gebouw.

Voor meer informatie, zie 'Opleveringsniveau'. 

Oppervlakte voorbeeld
Unit       Oppervlakte v.v.o.   Huurprijs incl. servicekosten
B1          Vergaderruimte         Vergaderruimte
Bx          Circa 24 m²              € 410,- per maand
By          Circa 26 m²              € 440,- per maand

Beschikbare ruimtes
Per heden zijn er geen ruimtes meer beschikbaar in Bedrijvencentrum Haren.

Servicekosten
De servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs. Dit betreft een vast bedrag per maand welke niet achteraf zal worden verrekend.

Verhuur
Voor dit object wordt geopteerd voor belaste verhuur.

Meer informatie
Voor meer informatie:
www.bedrijvencentrum-haren.nl 
óf Tel. 035 - 691 75 74

Interesse?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de beschikbare units, of wilt u komen bezichtigen? Stuur dan u contactgegevens met dit verzoek naar vastgoed@vgvw.nl

 

nieuwe_stationsweg_3-15_haren.jpg img_9316_2_.JPG harentreinstation.jpg haren_kantoorruimte.jpg voorkant.JPG
©2020 Vastgoed van Wettum B.V. - Disclaimer Privacyverklaring